Hej, jag heter Eric Furufors och är försäljare för Falu Teerna

Hej alla, jag tillsammans med Eric Emilsson och Emil Malm är grundarna av vårt spännande UF-företag, Falu Teerna. Idag vill jag ta tillfället att berätta mer om vad vi gör och varför vi brinner för det.

Falun Teerna har en enkel, men väldigt välsmakande affärsidé vi säljer teer och fina godisar. Det låter kanske simpelt, men det är våra kvalitetsprodukter och vårt unika sortiment som gör oss till ett bra företag.

Vårt sortiment av teer är noggrant utvalt för att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder allt från traditionella teer som Earl Grey och grönt te till spännande och unika smakkombinationer som citronkaka eller japanskt körsbär. Vi tror på att uppmuntra människor till att upptäcka nya smaker och ta sig tid att njuta av en kopp te.

Men vi stannar inte där. För oss handlar Falu Teerna också om att sätta smak på livet med vårt urval av fina godisar som passar perfekt till saker som bröllopstårtor. Vi tror på att skapa en syn upplevelse av lyx sätter fart på alla fina tillfällen. Därför har vi noggrant valt ut de mest delikata och spännande godisarna. Vårt godissortiment är ett äventyr av färger och är något vi vill dela med alla våra kunder.

Vi har även sett till en stor del av vårat sortiment är veganskt så att alla kan ta del av våra produkter. Våra produkter avstår från att använda icke veganska färgämnen och vi försöker hålla oss undan från att använda oäkta och kemiska lösningar till våra smaker.

Så, om du är lika intresserad om te och godis som vi är, eller om du bara är nyfiken på att prova något nytt och spännande, då är Falu Teerna platsen för dig. Vi är stolta över vårt UF-företag och ser fram emot att fortsätta dela vårat sortiment av kvalitet varor med er alla. Tack för att ni är en del av vår resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *