Okategoriserade

Kollar du på mellandagsrean

Jämför på sidorna

Mellandagsrea är något som många tycker om. Åker man ut i butiker kan det kanske vara svårt att jämföra priserna då man måste gå in i alla butiker. Och det beror också lite på vad det är man tittar på. Men sitter man och tittar runt på internet är det lite lättare.

När du tittar på olika saker på nätet och ser någonting som du verkligen vill ha och hittar en billig sida ska du titta på en sak innan du går så långt som betala. Och det är fraktkostnaderna. Visst kan man hitta billiga produkter, men när du kommer fram till frakten så kan den nästan vara dyrare än själva produkten du vill köpa. Så klicka inte ner den sidan som var lite dyrare för den kan antingen ha gratis frakt eller billigare frakt och det är ju själva slutbeloppet som är viktigt.

Du kan också titta på varifrån produkten skickas och hur många leveransdagar det är ifall du har bråttom eller vill ha din produkt snabbt. Ibland ser man inte ens om produkten finns i lager förrän man kommer till betalningen.