Okategoriserade

Oscarsgalan

Två saker jag inte missar på TV, eller försöker aldrig missa – melodifestivalen och oscars galan.  Så ikväll är det dags igen.  Jag hoppas på att den favorittippade The Power Of The Dog för bästa film inte vinner.  Rykten har gått att CODA, filmen om döva som jag tyvärr inte har sett än kan överaska och bli vinare för årets bästa film istället.  Men om jag har tur så kan jag se detta via streaming.  har inte råd med kabel TV.  Det fanns en tid då man kunde se alla huvudkanaler gratis.  Reklamen betalde för utsändningarna och behövde bara en anten eller mottagare hemma.

Jag ville dela med mig av en liten video som jag gjorde med klipp ifrån alla bästa film vinnare upp till det året.  Kanske ni kan se hur många av dessa klassiker ni själva har sett.  Hur som helst hoppas jag att ni njuter och vem vet, kanske vi alla kollar samtidigt på samma program.  Även om vi är i olika länder.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xSVKL0KUYqw[/embedyt]