Okategoriserade

Det Funkar Nästan Aldrig På Män

Då jag i min sista blogg gav en liten känga åt killarna om tjejer, så tänkte jag denna gång göra detsamma, men den här gången rikta den mer mot tjejerna.  I många fall när nya relationer börgar och allting verker glatt och jätte bra, finns det ibland tankarna hos kvinnan att det här inte bara blir långvarit, men också för resten av livet.  Giftermål, barn med mera.  Kruxet är bara att det finns vissa tendenser eller vanor som mannen har som i kvinnans tankar är barnsliga eller irriterande som inte kommer att funka i längden.  I hennes huvud så tänker hon att hon kan vänja honom bort ifrån dessa irriterande vanor, eller träna bort dom.  För han älskar ju henne och skulle göra vad som helst för kvinnan i hans liv.

Det funkar inte.  Glöm det.  Kvinnor har 1% chans att kunna ändra mannen till att göra sig av med dessa irriterande eller barnsliga vanor.  Även efter flera år tillsammans kommer nog dom att sitta kvar hur mycket ni än försöker.  Och till dom kvinnor som har kunnat ändra mannen, i många fall och efter flera år så lever kvinnan i liten av en besvikelse.  När hon frågas om hon är inte glad med sin partner så blir svaret nog – ja, men han är inte detsamma som när vi först träffades. Hmmm

En liten känga till er killar.  Om ni är lyckliga nog att hitta en kvinna som är villig att laga middag eller frukost till er, säg aldrig i besvikelse att det är inte som mammas.  Det kommer ni att få ångra stort.