Okategoriserade

Män Om Kvinnor

Det finns vissa diskutioner som aldrig ändras över åren.  Eller ska jag kanske säga åsikter.  En ut av dom är män som tror att dom känner till kvinnor så väl att dom tror att dom känner till allt om kvinnor.  Ett liten överaskning är att kvinnor känner inte ens till allt om kvinnor, så hur kan män få det intryck att dom är experter på det motsatta könet.  Män tänker för det mest i ett enkelt universum medan kvinnor lever i ett multi-universum.

Ett exempel, ett par ska gå ut och köpa en ny soffa.  Dom kommer överens om vilken är den perfekta soffan till vardagsrummet och är glada.  Men här är skilnaden.  Då mannen tänker inte längre än soffan, så är kvinnan ett par tankar längre i vardagsrummet  med att också tänka på gardiner mäbler, tapeter osv.  Mannen är fortfarande kvar på soffan.

Och det är inte bara möbler som är det enda exemplet.  Ni män, har du någonsin haft en kvinna be dig om att hämta någonting ifrån skafferiet som kvinnan eller till och med er mor har bett om?  Hon har förklarat exakt var den är i skafferiet.  När ni kommer fram finns inte den efterfrågade saken där hur mycket ni än letar.  Ni ropar tillbaka att ni inte hittar den.  Kvinnan ropar tillbaka exakta koordinater om var den finns.  För mannen är den helt osynlig hur mycket han än letar.  Kvinnan som väntat i hundraelva timmar kommer fram till skafferiet till slut, räcker fram sin arm och tar fram det hon frågade efter.  Mannen står som ett frågetecken, övertygad om att han hade letat precis där och den fanns inte.  Vi män känner oss helt bortkomna och fattar ingenting.

Nej, för män att känna till allt om kvinnor, glöm det!