Hej Ifrån Texas!

Hej och välkommen till min första officiella blogg. Det är någonting som legat i baktankarna. Att starta en blogg under flera år, men jag har inte riktigt haft den inspirationen som jag behövt tills nu. Jag är en svensk som är bosatt i USA. Hur jag hamnade här, “that’s another story”. För tillfället vill jag säga att jag har alla avsikter att återvända hem en dag. USA känns inte som hemma.

Jag har hamnat av alla platser i Lubbock, Texas. Staden är kanske inte så känd för många svenskar, men Lubbock ligger i norra Texas. Det är kanske inte det glamorösa som många svenskar skulle tänka sig. Flera i min generation tänker kanske på den klassiska TV serien Dallas. Det finns inte oljefält i vartannat kvarter och alla invånare bär inte cowboyhatt. Däremot, från min erfarenhet hittills så har dom flesta i den här staden visat sig vara vänliga och generösa. Ändå så hjälper inte detta med hemlängtan och att en dag komma tillbaka och bo i sverige igen. Jag går mer in på det ämnet i framtida bloggar.

Jag är tacksam att få vara med i denna bloggfamilj och jag hoppas att kunna erbjuda underhållande informativa bloggar i framtiden och är tacksam för alla som läser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *